Kedves Látogató!

 

Köszönjük érdeklődésed a szitázás szolgáltatás iránt!

A lenti információkat akkor olvasd végig, ha körülbelül 30 db vagy az feletti mennyiséget szeretnél emblémáztatni, vagy ha érdekel, mire való a szitanyomás technológia.

Abban az esetben, ha kevesebb mennyiséget szeretnél, vagy csak sima üres termékeket vásárolnál, nézegesd tovább webshopunkat, és add le a rendelésed a pénztár oldalon!

Vállaljuk magánemberek, cégek, vállalkozások, iskolák, óvodák, egyesületek, sport klubok, edző termek, állami cégek, (bárki) teljes ruháztatását és ezen termékek szitáztatását/hímzését is!

A szitanyomás technológiával sík felületen nyomható alapanyagokra préseljük át a festéket a szitaszöveten keresztül. A nyomás végén hővel véglegesítjük, ami tartóssá teszi a nyomatot. A végeredmény egy tartós, mosható, ellenálló nyomat.  A termékek szitanyomását körülbelül 30 db-os megrendeléstől vállaljuk, ugyanis kis mennyiségnél nem költséghatékony ezt a szolgáltatást alkalmazni.

Legalkalmasabb pólókra, pulóverekre, munkaruhákra, vásznakra, táskákra de akár papír alapú anyagokra is: például kartondobozok, mappák, plakátok.

Ahhoz, hogy pontosan tudjunk árajánlatot adni, kérjük küldd át nekünk:
– a grafikát e-mailben [email protected]  ai. , pdf, vagy nagy felbontású jpg. formátumban)
-(FONTOS! CSAK a grafikát küldjed e-mailben, a többi adatot meg tudod adni lejjebb!)
– a grafika pontos színét (CMYK vagy Pantone)
– a minta pontos méretét (kérjük, ha módjában áll, leméretezve küldje át)
– hogy mire kell nyomni (pl: póló, vászon)
– milyen anyagra kell nyomni? (pl: pamut, poliészter)
– milyen határidővel kell elkészülnie
– ha van bármilyen egyéb megjegyzésed, igényed

Köszönjük, hogy végigolvastad!

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed a szitanyomás szolgáltatásunk, lépj velünk kapcsolatba és kérd ki  segítségünket!

[contact-form-7 id=”11543″ title=”Contact form nagyker”]

 

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy egyedi kedvezményeket kaphass, és elsőként értesülj a legújabb termékeinkről!
Abban az esetben, ha csak érdeklődtél, nézegesd tovább a webshopunkat, figyeld az új akcióinkat, válogasd ki a kedvenc termékeid, hogy egyedi kedvezményeket is adhassunk Neked!