Elfogyott (Hamarosan újra elérhető!)

edző gyúrós trikó nagy méret fehér kék szöveggel

5,709Ft Bruttó

Elfogyott (Hamarosan újra elérhető!)
  • Csak előrendelésben érhető el! (rendeléstől számított 20-25 nap postázásig!)
  • 165 gramm/négyzetméter
  • 90% fésült, gyűrűs fonású Jersey pamut +10% poliészter
  • Kiváló edzéshez, konditerembe.
  • Kiemeli az adottságokat, mivel Y alakú a háta.
  • Férfi kivitel.
  • Kínai cég gyártja.
  • Minden modell oldal varrással ellátott.
  • Utcai és mindennapos használatra is kiváló.

Clear

Leírás

edző, gyúrós trikó

Általános leírás:

EDZŐ GYÚRÓS TRIKÓ NAGY MÉRETŰ , I.OSZTÁLYÚ
FEHÉR SZÍNŰ (KÉK SZÖVEGGEL FÜGG.)

165 gramm/négyzetméter
100% fésült, gyűrűs fonású Jersey pamut.(Super men jellel 90% pamut,10% poliészter)
Kiváló edzéshez, konditerembe.
Kiemeli az adottságokat, mivel Y alakú a háta.
Férfi kivitel.
Kínai cég gyártja.
Minden modell oldal varrással ellátott.
Utcai és mindennapos használatra is kiváló.

Figyelem!
(Az anyag magas hőfokon hamarabb amortizálódik.)
Ideális hőfok edző, gyúrós trikó, nagy méret mosáshoz:
színes: 30ºC
fehér: 40ºC

Kérem figyelmesen nézze át az edző, gyúrós trikó méret és szín táblázatot!

edző, gyúrós trikó

 

A ruhaipar – más elnevezésekkel konfekcióipar[mj 1][1] vagy textilruházati ipar – a ruházati termékek nagyüzemi, általában tömeggyártásban, de legalábbis nagy sorozatokban történő előállítását jelenti. Történelmileg a kézműipari módszerekkel készített férfi-, női és gyermekruhákat előállító szabóságokból, kis varrodákból nőtt ki, az ezekben alkalmazott technológiai eljárások fokozatos gépesítésének hatása alatt és annak eredményeként, amit a városiasodással megjelenő új piaci igények gerjesztettek.[2]

A ruhaipar mint iparág fogalma tehát azokat a kisebb-nagyobb gyárakat, üzemeket foglalja magában, amelyek ruházati és más, konfekcionálást igénylő textiltermékek tömeg- illetve sorozatgyártásával foglalkoznak. Ma ezek a termelőegységek néhány tíztől több ezerig terjedő létszámban foglalkoztatnak munkavállalókat.

Mindamellett máig fennmaradtak az egyedi megrendelésre készített ruhákat előállító és ruhajavítással foglalkozó magánvállalkozók, egy vagy egy-két emberrel dolgozó kis szabóságok. edző, gyúrós trikó készítő vállalatok.

Az összefoglaló statisztika a textilipart és a ruhaipart általában együtt kezeli “textil- és ruhaipar” elnevezéssel, a nem szakértő közönség pedig a két ágazatot egynek gondolja és amikor a “textilipar” kifejezést hallja, ebbe beleérti a ruhaipart is. Valójában két különálló, bár egymással szoros kapcsolatban álló szakágazatról van szó. A textilipar, amellett, hogy feldolgozásra alkalmas anyagokat (kelméket, a kellékanyagok egy részét, például varrócérnát, bélésanyagokat stb.) szállít a ruhaiparnak, sok más terület beszállítója is (például különféle műszaki és egészségügyi, gyógyászati textíliákat gyárt), a ruhaipar pedig a textilanyagokból a készruházati termékeket (alsó- és felsőruházati cikkeket, sapkákat, szabott kesztyűket stb.), továbbá ezeken kívül a háztartásokban használt egyéb, szabást-varrást igénylő textiltermékeket (asztal- és ágyneműk, törülközők és más törlőkendők, függönyök, terítők, bútorhuzatok stb.) állítja elő. Ez indokolja a két ágazat külön tárgyalását.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Ruhaipar

További információk

Szín

Leírás

, , , ,

Nem

Méret

, , ,